top of page

Anna Planas Santamaria

 

L'afany de buscar diferents maneres de tractar sempre des d'un vessant natural, em va portar al món de l'Acupuntura ara fa 10 anys. La seva lògica em va captivar i encara ara continuo aprenent i meravellant-me de la seva grandesa i complexitat.  Les bases de l'Acupuntura són les que aplico en els meus tractaments, tot hi que m'agrada combinar diverses tècniques com la Cromo teràpia, la Kinesiologia i el Massatge. Cada una d'elles és un tresor en el camí cap a la sanació. T'ofereixo aquest ventall de possibilitats, cada una és una petita gran joia que m'agrada compartir amb tu. 

Graduada en Acupuntura (Cenac). 

Diplomada en Acupuntura per Devi Clinic, Colombo, Sri Lanka.

Curs pràctic d’Acupuntura per l'Open Internacional University of Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka.  

Cursos de post Grau d’Acupuntura impartits per Sona Tohan, Daniel Besmedjian, Mestre Tung i Li Ping.

Cursos de Fitoteràpia Xinesa a Cenac i Dietètica Energètica dels 5 elements. 

Diplomada en Cromoterapia holística.

Diplomada en Termi tècnica.

Curs de massatge neurosedant.

Reiki II Usui Shiki Ryoho.

Co-autora del llibre Secretos para una Salud Superior de Josep Ma Guillén Lladó. 

 

He treballat a diversos centres com Roc Nature (Barcelona), Medicina Moderna.eu (Manresa), Centre Arrels (Granollers), Theraphy and Aesthetics (Barcelona), Associació Equilibri Vital (Barcelona) a l'Institut Hortolà (Barcelona),al Centre mèdic Ultramed (Barcelona)  i actualment al Centre L'Hosteo (Hospitalet de Llobregat), i al Centre de Salut Integrativa Conscient Mosaic de Molins de Rei.

Em sento amb gratitud en cada un d'ells i també a totes les persones que m'han donat la possibilitat de continuar endavant. A tots ells, gràcies. 

bottom of page