top of page

L'oferta de teràpies és amplia,  tant l'Acupuntura com la Cromo Teràpia són tècniques holístiques que ajuden a reequilibrar cos, ment i emocions, essent les més favorables en tractar trastorns d'aquesta índole.

Tant pots trobar teràpies innovadores com tradicionals, totes pensades per a donar-te el màxim benestar i ajudar a recuperar la salut.  

ACUPUNTURA
ACUPUNTURA

Tècnica mil•lenària, de la Medicina Tradicional Xinesa, on s'utilitzen fines agulles per dirigir l'energia vital del propi cos i restaurar la salut. La OMS reconeix que amb l'Acupuntura es poden tractar de manera eficaç múltiples patologies.

press to zoom
MOXIBUSTIÓ
MOXIBUSTIÓ

Tècnica de la Medicina Tradicional Xinesa que combustiona plantes medicinals per escalfar Meridians i punts d'Acupuntura i alleugerir les molèsties ocasionades pel fred. Indicada en reumatismes, diarrea, contractures, lumbàlgies, edemes, fatiga, síndrome menstrual i d'altres.

press to zoom
FITOTERÀPIA XINESA
FITOTERÀPIA XINESA

És una de les medicines més antigues de la humanitat. Juntament amb l’Acupuntura, la Fitoteràpia és la teràpia més important de la Medicina Tradicional Xinesa. Més de 3.000 remeis han estat seleccionats durant mil·lennis per tal d'aportar salut.

press to zoom
MASSATGE RELAXANT
MASSATGE RELAXANT

Agradable massatge amb olis essencials que ajuda a alliberar tensions musculars i aporta benestar al cos i ment. Beneficiós per la circulació sanguínia, limfàtica i oxigenació dels teixits.

press to zoom
CROMO TERÀPIA
CROMO TERÀPIA

S'utilitzen freqüències de color que emeten una vibració energètica similar a la de l’Aura Humana. És a través de la pell que s'absorbeix el color. Els productes són d'Aura Soma. Molt útil per a tractar Meridians, Xacres, fòbies, estats mentals i emocionals.

press to zoom
ACU CROMOTERÀPIA
ACU CROMOTERÀPIA

Teràpia innovadora, combina diverses teràpies en una, com: Kinesiologia, Acupuntura, Cromo teràpia, Reequilibri de Xacres i altres. És una teràpia molt completa on anirem desbloquejant antics patrons energètics. Útil en trastorns musculo-esquelètics, circulatoris, emocionals, mentals, hormonals.

press to zoom
BANY DE COLOR
BANY DE COLOR

Un viatge a través de la música i del color. Ajuda a reparar possibles lesions al camp energètic de la persona, tot hi que alhora indueix a un estat de relaxació i harmonització. S'escull el color més adequat perl moment present i és gràcies a un programa sonor que es complementa la sessió.

press to zoom
MASSATGE AMB PEDRES CALENTES
MASSATGE AMB PEDRES CALENTES

Suau massatge amb pedres làviques que irradien calor, inspirat en tècniques mil·lenàries del massatge Ayurvèdic. Ajuda a alliberar energies estancades, desintoxica, aporta serenitat i tranquil·litat. Beneficiós en cas de reumatisme i problemes circulatoris. No et deixarà indiferent.

press to zoom
TERMOTÈCNICA
TERMOTÈCNICA

És un massatge amb calor que a través de fricció i pressió s'aconsegueix que el cos absorbeixi el calor provocat per la crema d'una planta medicinal. Recomanat en casos d'artrosi, fatiga, dolors musculars, reuma i alteracions a les articulacions provocades pel fred. Tècnica provinent del Japó.

press to zoom
AURICULO TERÀPIA
AURICULO TERÀPIA

És una tècnica de l'Acupuntura que dóna suport als tractaments. S'utilitzen agulles, llavors o imants per tal d'estimular zones reflexes localitzades a les aurícules. A Occident és coneguda per els seus beneficis en programes d'aprimament, tot hi que són múltiples indicacions.

press to zoom
FLORS DE BACH
FLORS DE BACH

A través de la Kinesiologia sabrem quines són les flors més recomanades per a tu. Cada flor ajuda a alliberar un patró de conducta perjudicial per la salut. Molt útil per a trastorns emocionals i mentals.

press to zoom
bottom of page