top of page

TERÀPIES

​                    Acupuntura          És una tècnica mil·lenària, de la Medicina Tradicional Xinesa, en la que s'utilitzen fines agulles amb la finalitat de dirigir l'energia vital del propi cos i restaurar la salut.

Dins el tractament es sol fer ús de la moxibustió, auriculoteràpia, electroacupuntura.

Visites de 90 o 60 min.

 

​                 Fitoteràpia Xinesa    

 

La fitoteràpia és la teràpia més important de la Medicina Tradicional Xinesa, juntament amb l'Acupuntura. Més de 3.000 remeis han estat seleccionats durant mil·lennis per tal d'aportar salut a les persones. S'utilitzen les plantes concretes per cobrir les necessitats de cada persona. Cada tractament és únic i adaptat a l'individu. 

                 Cromoteràpia        

 

La vibració cromàtica permet treballar el camp energètic de la persona i modificar la seva freqüència, retornant així a un estat de benestar i equilibri. No estreballa amb agulles, per tant és una tècnica apte per a nens i persones hipersensibles a les agulles.  Es recomana portar roba interior blanca durant la sessió. 

​                Acu Cromoteràpia    

 

Aquesta tècnica combina vàries teràpies en una, com: Kinesiologia, Acupuntura, Cromo teràpia, Reequilibri de Xacres i altres. És una teràpia molt completa on anirem desbloquejant antics patrons energètics. Combinarem unes o altres segons les necessitats del moment present.

Visites regulars o esporàdiques.  

​​​                   Flors de Bach      A través de la Kinesiologia sabrem quines són les flors més recomanades per a tu.

Cada flor ajuda a alliberar un patró de conducta diferent que condiciona el nostre estat de salut. 

Molt útil en alteracions emocionals.

​                 Termitècnica            

 

És una teràpia manual que combina diverses tècniques com calor, Massatge, Shiatsu, Acupuntura i Aroma Teràpia. Es basa en l'aplicació de calor per a tot el cos mitjançant una tècnica de fricció, massatge i pressió a diferents parts del cos i en diversos punts d’Acupuntura.

bottom of page